RaceOne inleder samarbete med Göteborgsvarvet

Göteborgsvarvet inleder nytt samarbete med eventappen Raceone för att stärka upplevelsen för löpare och publik längs Varvetbanan.

Idén bakom RaceONE föddes vid sidan om loppbanan. Marlene Sjöberg kände både som publik och deltagare till olika tävlingar att det var något som saknades. Som publik så kände Marlene att hon inte var en del av loppet. Som deltagare så kände Marlene att det är svårt att hitta nya lopp och veta om det är något som är intressant att vara med på. Det fanns en möjlighet att förbättra upplevelsen under lopp och koppla ihop deltagarna, publiken och arrangören på ett och samma ställe för lopp och tävlingar och därmed föddes RaceONE.

Via appen  kan deltagare dela sitt lopp live, via GPS kombinerat med de officiella resultaten. Publik som följer tävlingen kan se var löparna befinner sig på banan och även få rapporter om när en specifik deltagare förväntas passera en publikplats eller förväntas springa i mål.

Marlene Sjöberg, vd och grundare av Raceone, säger så här om det nya samarbetet:

- Vi är jättestolta att vi nu inlett samarbete med ett av världens största löparevenemang. Vi ser fram emot att med Raceone bidra till att förbättra upplevelsen för deltagarna och många av de hundratusentals personer som följer loppet live på plats eller på distans.

Mer information:

Marlene Sjöberg, vd Raceone, 070-786 00 89
www.raceone.se